onsdag 2 april 2014

En liten uppdatering..

Just nu läser jag Kampen om järntronen. Det tar sin lilla tid, dels är den över 700 sidor lång och min lästid är rätt begränsad just nu.
Men vad jag gillar den eller till och med älskar den!
Mina favorit karaktärer är Jon och Daenerys.

Har sett första säsongen av tvserien och boken följer den ganska identiskt men trots att jag vet vad som ska hända är det ändå jättespännande och bra.

Har köpt del fyra och del fem på bokrean och beställde del två och tre från Adlibris.
Håll nu tummarna att jag får böckerna innan helgen annars kommer jag bli tokig!

6 kommentarer:

 1. De böckerna är SÅ bra! Det tar sin lilla tid att klura ut vem som är vem bara, men sen händer ju så sjukt mycket hela tiden att man helst vill sträckläsa dem:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med! Tyvärr har jag inte hunnit läsa så mycket som jag önskat men har drygt 200 sidor kvar.

   Radera
 2. Varning! Läs inte för fort! Jag är i dilemmat att ha läst samtliga utgivna delar av serien och nu oroar mig för att George R. R. Martin inte kommer kunna avsluta sin serie (har för mig att två till delar utlovats innan slutslutet). Inte roligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kan vara lite jobbigt. nu har jag ju fyra delar kvar att läsa så förhoppningsvis hinner han väl skriva klart del 6 innan jag är färdig. Fast sen så måste man vänta på den svenska översättningen med och de kan ju ta extra tid.. Dessa böcker skulle jag inte klara av att läsa på engelska..

   Radera
 3. Förresten; appropå serien så kunde jag INTE se den eftersom jag då vet vad som händer:P Men egentligen är ju serien grymt bra just för att den följer böckerna så bra. Första serien speciellt om jag ska tro en kompis till mig:) Hoppas det går bra med boken! .)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar om serien följer böckerna exakt, alltså om bok 1 är säsong 1 osv?
   Nån som vet?

   Radera