torsdag 3 september 2015

Mios Blues av Kristina Ohlsson

Titel: Mios Blues
Författare: Kristina Ohlsson
Serie: Martin Benner 2
Längd: 10 timmar och 38 minuter
Inläst av: Oscar Skagerberg
Förlag: Piratförlaget

Beskrivning från Adlibris:

Vad hände egentligen på Mios dagis den där sista dagen? Mot sin vilja har Martin Benner dragits in i jakten på den försvunne fyraåringen. Så länge barnet är borta, kommer inte den hänsynslösa maffiaorganisationen att lämna honom i fred. Desperat följer Martin upp de få spår som finns.

Men Mios försvinnande är inte Martins enda problem. Han måste också bringa klarhet i vem som försöker sätta dit honom för mord som han inte begått. Han blir allt mer paranoid för var dag som går. Vem kan följa honom så nära utan att själv bli synlig?

Jakten på sanningen ställer honom inför ett ohyggligt dilemma: Kan han rädda både Mio och sig själv? Eller krävs ytterligare offer för att Martin Benner ska få ro?


Mina tankar om boken:

Efter att läst och älskat Lotus Blues så kastade jag mig över fortsättningen för att få reda på hur det skulle gå för Martin Benner och hur hela den här historien skulle lösa sig.

Är fortfarande lika förtjust i Herr Benner som i föregående bok och även om Mios Blues inte når upp till samma nivå som Lotus Blues så sitter jag som på nålar.
Det är väldigt spännande och en hel del turer fram och tillbaka.

Tyvärr kan jag känna att det är lite väl mycket utfyllnad ibland och jag får inte samma känsla som jag hade när jag lyssnade på Lotus Blues.
Men trots det så är Mios Blues en väldigt bra och underhållande berättelse.
Mot slutet så undrade jag hur det skulle gå ihop sig och resultatet blev klart godkänt.

Välskrivet och spännande och jag vill gärna ha mer av Martin Benner.

Betyg: 

4/5

Köp boken på Adlibris / Bokus / cdon
Eller gör som jag och lyssna på Storytel

2 kommentarer:

  1. Har Lotus Blues i bokhyllan men har inte hunnit sätta igång med att läsa den ännu men har tänkt sen att också läsa Mios Blues. Och det här låter ju lovande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag tycker alla borde läsa dessa böcker. Så bra :)

      Radera