lördag 5 november 2016

En enda risk av Simona AhrnstedtBeskrivning från Adlibris:

"Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna.
Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan.
Slumpen för två sårade personer i varandras väg. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot bakgrund av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på? "Mina tankar:

Jag har tidigare läst både En enda natt och En enda hemlighet och när den här tredje delen i serien släpptes så var jag väldigt glad att få fortsätta läsa.

Böckerna i serien är ganska lika varandra. 
Man möter kvinna, tycke uppstår, komplikationer tillfaller och till slut bli allt bra.

Det som gör En enda risk till den bästa delen är faktiskt karaktärerna.
Jag tycker så mycket om Ambra och Tom och deras passion för varandra är så het att det nästan sprakar i boken när man läser!
Tyckte också att det var väldigt mysigt att boken utspelar sig i Kiruna i ett riktigt vinterlandskap.

Har tidigare nämnt att Simona Ahrnstedt skriver väldigt bra sexscener och det blir aldrig för mycket eller känns obekvämt att läsa.

Jag läser inte så mycket romance för övrigt eftersom det ibland känns som om det blir för sliskigt och för mycket av allt men Simonas böcker är en perfekt kombination av kärlek, sex och spänning.

Jag håller tummar och tår att det kommer fler böcker i den här fantastiska serien!

Betyg:

5/5

Köp boken på Adlibris / Bokus

Tack Forum Bokförlag för boken!
1 kommentar:

  1. Älskade också denna boken, en del kan ha berott på att den utspelar sig uppe i Kiruna :)

    SvaraRadera