fredag 20 september 2013

Bokbloggsjerka 20 – 23 september

Fredag igen och dags för veckans Bokbloggsjerka!

Läser du helst standalones eller bokserier?

Jag älskar att läsa serier och att få följa en och samma karaktär/karaktärer och att se de utvecklas.
Nackdelen är väl att man behöver vänta så länge på fortsättningen och oftast hinner glömma bort vad som hände i senaste boken.

Bästa är ju att vänta tills serien har kommit ut i alla delar så man bara kan stänga in sig ett par månader och bara försvinna!
Fast sen är förväntningarna och nedräkningen tills nästa del släpps lite småmysigt med och lyckan när man äntligen har fortsättningen i sina händer.


12 kommentarer:

 1. Jag tycker också om att läsa serier, samtidigt som jag även läser en hel del fristående böcker. Men det är något speciellt med att grotta ner sig i sin favoritserie. :)

  SvaraRadera
 2. En riktigt bra serie är det bästa!! :)

  SvaraRadera
 3. Är en speciell upplevelse att sträckläsa en lång serie, jag kan börja drömma om karaktärerna (vilket inte är ett problem när de handlar om Eric Northman...)

  SvaraRadera
 4. Det har hänt flera gånger att jag köper på mig en serien, utan att ha läst en enda av böckerna. Det har inte alltid gått så bra...

  SvaraRadera
 5. Att stänga in sig med serie är mysigt. Jag gjorde det med film en gång. Hela nio timmar med "Borta med vinden".

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Jag måste säga att jag upplevt samma sak om Helena i kommentar här ovanför, fast då gällde det Isfolket, jag läste dem så mycket att jag började drömma om dem flera nätter i sträck :D

  SvaraRadera
 8. Urk, jag gillar inte att behöva vänta på nästa bok... :)

  SvaraRadera
 9. Visst är det härligt att kunna läsa och läsa och läsa... men det kan vara ganska skönt att läsa om nya personer hela tiden också! Både och är nog min melodi!

  SvaraRadera
 10. Jag gillar serier för det känns tryggt och trevligt att få umgås med sina "vänner" ett tag. Men det får inte bli för långt och uttjatat.

  SvaraRadera
 11. Jag gillar serier, gärna långa, företrädesvis deckare, men kan tänka mig att blanda upp med standalones...

  SvaraRadera