fredag 18 november 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 46


I dag tänkte jag ta ett litet ryck och blogga lite. Går ju verkligen på tomgång här inne och jag kan bara be om ursäkt. Har fullt upp med annat just nu så tyvärr har bloggen kommit lite i skymundan.

Fredag i dag och det är väl ändå veckans bästa dag, när man vet att man har en hel helg som väntar :) 
Planerna för helgen är ganska enkla, har varit sjuk i veckan och inte orkat med så mycket här hemma så den här helgen kommer vikas åt att pyssla och dona här hemma och lite läsning förstås!

Men först tänkte jag svara på veckans Bokbloggsfråga : 

Hur länge har du bokbloggat? Vad var det som fick dig att börja? Har du några tips att ge till de nya bokbloggarna, kanske finns det något du ångrar att du gjort eller inte gjort under årens lopp eller har du kommit på några smarta knep som du önskar att du visste redan när du började blogga?

Jag började bokblogga i april 2013 så lite mer än tre år. Tänk vad fort det har gått!
Jag läste en del bokbloggar och tyckte att det verkade som en kul grej och stämningen på andra bokbloggar var så trevlig så jag kände att jag också var sugen på att prova.

Har inte ångrat mig en enda gång att jag startade bloggen och jag har fått kontakt med jättemånga fina människor som delar mitt intresse.

Finns nog inget jag ångrar att jag gjort på bloggen däremot känner jag i bland att jag önskat att jag valt ett mer originellt bloggnamn men nu känns det ju dumt att byta.

Har väl inga direkt tips eller knep till nya bokbloggare förutom att ha kul och kika in på andras bokbloggar och lämna en kommentar så att vi vet att du finns!


1 kommentar:

  1. Krya på dig! Bokbloggsvärlden är verkligen en trevlig gemenskap. Har heller aldrig ångrat att jag började blogga :)

    SvaraRadera