måndag 30 juni 2014

Läs-a-lot eller inte..

Några andra bokbloggare ska dra i gång ett läs-a-lot nu mellan den 5-11 juli. Är sugen på att vara med men samtidigt vet jag inte. Tidpunkten passar inte mig alls då jag fortfarande jobbar plus att jag har ganska mycket annat planerat den veckan.
Känns jättetrist då jag verkligen var sugen på att delta i något sånt här i sommar synd bara att det inte var då jag var ledig men men :(

Få väl köra någon läs-a-lot med mig själv under min semester för att beta av de olästa böckerna lite grann!
Ser iallafall fram att få följa er andra som ska delta och hoppas ni får riktigt mycket läst!

Vill be om ursäkt med för den dåliga uppdateringen här på bloggen. Jobbar som sagt ganska mycket och är i väg på en del annat nu på kvällar och helger.
Har en del recensioner på gång och lite annat smått och gott så helt tyst kommer det inte vara!

4 kommentarer:

 1. Jag tvekade också inför läs-a-lit, men anmälde mig med ett lågt satt mål :)

  SvaraRadera
 2. Jag fick oxå skippa den här läsalotten när jag har massor med hundiga saker inplanerade. När har du semester då? VI kanske kan köra en egen läsalot :)

  SvaraRadera
 3. Jag skippar också. Mest pga gemensam semester (för första gången någonsin) med sambon och en hel del inplanerat. ;p (:

  SvaraRadera
 4. Jag skippar detta hade gärna velat vara med men jag jobbar fram till 4 augusti så det känns som för stressigt nu när det är högsäsong på mitt jobb. Hoppas kunna vara med ett annat tillfälle.

  SvaraRadera