söndag 6 april 2014

Söndagens smakbit

Hej!
Söndag och dags för en liten smakbit!

Jag är ju inne på vecka två med George R.R Martins fantastiska bok Kampen om järntronen och eftersom jag lämnade smakprov från den förra söndagen blir det lite annorlunda i dag!

Lyssnar även på ljudböcker och just nu är det Visning pågår av Sofie Sarenbrant

Har inte kommit så lång än men än så länge är den helt okej.


"Morgonen efter en husvisning i Bromma hittas pappan död av sexåriga dottern Astrid. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Det enda som talar för att någon utomstående kan vara inblandad är att Astrid påstår att en okänd man har klappat henne på kinden under natten.

Emma Sköld på Länskriminalpolisens våldssektion utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända. Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska och välmående bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren?"

Beskrivning från Adlibris.

27 kommentarer:

 1. Läste hennes Vila i frid och blev inte imponerad, men smakbiten var ju inte dum alls. Kanske borde ge henne ett försök till...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker hennes böcker har blivit bättre och bättre så jag hoppas på den här!

   Radera
 2. Jag kommer också att läsa den här så småningom, även om jag har haft ruskigt svårt för Sarenbrants böcker hittills. Jag vill dock hålla lite koll på den svenska deckarutgivningen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte den senaste Andra andningen var bra så jag hoppas på denna med!

   Radera
 3. Det er greit å ha flere bøker på en gang. akkurat nå har jeg litt mange, men to er alltid fint :-) Jeg kjøper Kampen om jerntronen etterhvert som de kommer ut i pocket, men jeg har ikke begynt å lese i dem. Foreløpig går det bare i tv-serien :-) Ønsker deg en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du har boken hemma. Vad väntar du på :)

   Radera
 4. Jag har läst den här alldeles nyss. Gillade den bättre än hennes två senaste. De hade jag svårt för. Lättlästa böcker med lite spänning och relationsdrama. Något vi känner igen? ;) Ha en bra söndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker hennes böcker har blivit bättre och bättre tyvärr saknar jag lite djup i karaktärerna men jag hoppas de bli mer av det i denna!

   Radera
 5. Har inte läst den förra i serien än, men till slut kommer jag nog både till den och Visning pågår :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt att hinna med alla böcker man vill läsa!!

   Radera
 6. Tusen takk for smakebiten :-)

  SvaraRadera
 7. Den här läste jag förra veckan, och det var en riktig bladvändare. Sen vill jag inte säga mer om vad jag tyckte;-) Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 8. Jag är på jakt efter deckare att läsa, toppen att få smakbitar på söndagar. Tack för denna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid kul med nya tips! Kan passa på att tipsa om Ninni Schulmans böcker. De är deckare men med väldigt mycket relationsdrama i.. Gillar de!

   Radera
 9. Sarenbrant kommer till bokhandeln i grannstaden om några veckor. Kanske jag åker dit och lyssnar på henne. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 10. Jag tyckte att Vecka 36 var kanonbra, men nu ligger jag efter med Sarenbrants böcker... men jag vill gärna läsa mer, absolut! :) Tack för smakbiten, ha en fin kommande vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker inte vecka 36 var så jättebra däremot tycker jag att Sofie Sarenbrant har utvecklats och blivit mycket bättre. Den senaste boken Andra andningen tro jag att jag gav4/5 i betyg så hoppas att jag kommer gilla denna!

   Radera
 11. Jag har hört mycket positivt om Vecka 36 och den här verkar också spännande. Har inte läst något av författaren men hon står på läslistan. Tack för smakbiten! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade inte vecka 36 och den boken som kom efter men däremot den andra serien som visning pågår är del 3 i har jag gillat bättre!

   Radera
 12. Denne har jeg notert meg tidligere. Takk for smakebiten

  SvaraRadera
 13. En kompis brukar tipsa om Sarenbrant, men jag har inte läst något av henne än. Tack för smakbiten. :)

  SvaraRadera