tisdag 29 april 2014

Visning pågår av Sofie Sarenbrant

Titel: Visning pågår
Författare: Sofie Sarenbrant 
Serie: Emma Sköld 3
Längd: 10 t 37 m
Inläsare: Katarina Ewerlöf

Beskrivning från Storytel:

Morgonen efter en husvisning i Bromma hittas pappan död av sexåriga dottern Astrid. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Det enda som talar för att någon utomstående kan vara inblandad är att Astrid påstår att en okänd man har klappat henne på kinden under natten. Emma Sköld på Länskriminalpolisens våldssektion utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända. Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska och välmående bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren? Visning pågår är den tredje fristående boken om kriminalinspektör Emma Sköld.


Mina tankar om boken:

Sofie Sarenbrants böcker blir bara bättre och bättre!
Visning pågår är faktiskt riktigt bra!
Själva deckargåtan är egentligen ganska tunn men det gör inget för karaktärerna och deras relationer är underhållande och intressant att få följa.

Har klagat lite på författarens andra böcker,att karaktärerna har känts lite platta och trista men i denna boken får de verkligen liv och känns både äkta och trovärdiga.

Det bästa med den här boken är att den inte påminner om många andra deckare utan den överraskar verkligen!

Snälla Sofie om du läser detta: Ge mig en fortsättning genast tack!

Inläsningen av Katarina Ewerlöf är jättebra och hon är min absoluta favorit när det gäller ljudböcker!

Betyg:

4/5

Köp ljudboken på Adlibris / Bokus 
Eller gör som jag och lyssna via Storytel

1 kommentar:

  1. Jag gillar verkligen Sarenbrant. Och Katarina Ewerlöf är ju överlägsen vad gäller röstinspelning. Jag har visserligen aldrig lyssnat på en ljudbok, men det är hon som är rösten på Föreningssparbankens telefonbank, så jag hör ju hennes röst då och då ;-)

    SvaraRadera