fredag 31 januari 2014

Hjälp med bokhyllor!!!

Har nu packat upp några (långt ifrån alla) böcker och insett att jag har ett problem.
Vet inte hur jag ska sortera de..
Har funderat på att ställa de i någon slags färgordning men vet inte hur..
Tips mottages gärna!!

Eller är det snyggare att ställa de i bokstavsordning?

Hur ser det ut i era hyllor?

6 kommentarer:

 1. Nu har jag ju inte mina böcker uppackade tyvärr, men de kommer stå i bokstavsordning på författarens efternamn när jag väl får upp dem! :)

  SvaraRadera
 2. Jag har efter efternamn, men det är jobbigt att möblera om vid varje bokinköp.. Jag ville ha färgkordinerat men de flesta böcker var svarta så det blev inte så bra :P

  SvaraRadera
 3. Författarens efternamn! Fast mina böcker på engelska har egna hyllor, biografier oxå egna och sen skiljer jag på olästa och lästa för enkelhetens skull :)

  SvaraRadera
 4. Jag har böckerna ordnat efter färg, fungerar himla bra och är urtjusigt! Många som uppskattar det när de kommer hem till mig :)

  SvaraRadera
 5. Jag har mina i bokstavsordning efter författarens efternamn :)

  SvaraRadera
 6. Jag har samlat mina i genre: barn-/ungdom för sig (engelska böcker först), poesi, noveller för sig och vuxenböcker för sig (med engelska titlar först) och klassiker och skräck uppdelat... på ett ungefär! Jag har sorterat dem så som de passar och jag har samlat författare/serier utan att tänka på bokstavsordning. Min kompis färgsorterar: vit-gul-orange-röd-lila-blå-grön-svart tror jag hon samlat dem (på ett ungefär)...

  SvaraRadera