tisdag 28 juli 2015

En enda hemlighet av Simona Ahrnstedt

Titel: En enda hemlighet
Författare: Simona Ahrnstedt
Antal sidor: 507
Förlag: Forum

Beskrivning från Adlibris:


"Trettioåriga fältläkaren Isobel Sørensen har sett allt. Vilken katastrofsituation hon än placeras i behåller hon sitt lugn, sin kyla och sin kompetens. Men när hon får reda på att hennes skötebarn, den ideella organisationen Medpax, har problem förlorar hon fattningen. Någon har strypt pengaflödet och det verkar vara personligt.

Alexander De la Grip, yngste sonen i Sveriges mesta adelsfamilj, är en omoralisk jetsetprins känd för två saker: sitt utseende och sina kvinnohistorier. Nätterna ägnas åt att festa och ligga, för om han aldrig stannar upp så kommer kanske den fruktansvärda tomheten inte att hinna ikapp honom. När Alexander, tämligen bakfull, träffar den ursinniga men vackra läkaren bestämmer han sig omedelbart. Isobel ska bli hans nästa erövring och det till vilket pris som helst.

Isobel är van vid mäns uppvaktning och räknar med att kunna hantera mannen som har det Medpax så desperat behöver: obegränsat med pengar. Men folk är inte alltid vad de verkar vara, och när Alexander och Isobel obönhörligt dras till varandra tvingas de ompröva allt de trodde var sant. Frågan är om Isobel, efter att en gång ha sårats djupt, någonsin kommer att våga berätta sin hemlighet?"


Mina tankar:

Jag älskar Simona Ahrnstedt!
Den här boken bevisar verkligen det.

Har tidigare läst En enda natt och De skandalösa och verkligen gillat Simona men den här sista boken fick min beundran att övergå till kärlek.
Herregud vad bra den var!
Den har allt. Kärlek,sex,dramatik, glädje, sorg och spänning!

Simona blir bara bättre och bättre.
Både på att skriva och på att utveckla sina karaktärer.
Det bästa med boken är ju så klart kärlekshistorien men även sexscenerna är bra skrivna.
Det blir aldrig för mycket och inte heller för lite, utan precis lagom.

Den här historien var även väldigt spännande och jag "turboläste" sista tredjedelen.
Nu vill jag ha mer och jag har som tur är två olästa böcker kvar av Simona att läsa och de har genast fått flytta upp i läshögen!

Betyg:

5/5

Köp boken på Adlibris / Bokus / Cdon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar